Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju - najava predavanja 5.7.2017.

Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju poziva svoje članstvo na stručno predavanje koje će se održati u srijedu, 5.srpnja 2017. godine od 17.30 do 19.00 sati na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Ivana Lučića 3, dvorana A229.

Predavanje će držati kolegica Madlena Đurović, a tema je:
Korištenje selekcije i razvojnih programa kao odgovor na zahtjeve dinamičnog tržišta – primjena u praksi
S iskustvom od gotovo 15 godine u području ljudskih resursa kolegica Madlena Đurović pokušat će vam približiti kako se u praksi koriste metode i alati za odabir, zapošljavanje i razvoj zaposlenika.
Madlena Đurović završila je studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 1998. godine, a za vrijeme studija radila je kao član Društva za psihološku pomoć uz volontiranje na Telefonu za psihološku pomoć. Završetkom studija karijeru je nastavila na medicini rada te kao stručni suradnik u srednjoj školi. Godine 2003. započinje s radom u području ljudskih resursa, a od 2005. radi u Vipnetu kao stručnjak za selekciju i razvoj zaposlenika. Od 2005. Madlena je implementirala brojne razvojne i talent programe, a kao HR partner za poslovno područje ima ulogu da implementacijom HR praksi pomaže poslovanju zadovoljiti zahtjevima dinamičnog tržišta.
Prisustvovanje sastanku bodovat će se članovima HPD-a s uredno podmirenom članarinom za 2017. godinu prema Pravilniku za stručno usavršavanje HPK.
natrag na vrh ▲
Pet, 23. 02. 2024 00:56