Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju - najava Okruglog stola - 1.6.2021.

Dragi svi,

nakon nekog vremena Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju HPD-a nastavlja s aktivnostima. Zabilježite si 1.6. u 18 h za okrugli stol Budućnost rada i rukovođenja nakon COVIDa na kojem će sudjelovati dr. sc. Zvonimir Galić, dr. sc. Robert Perčević i Katarina Lovrenčić. Predavanje će se bodovati za sve koji su platili članarinu HPD-u u 2021. godini, a ograničeno je na 250 sudionika. Prijaviti se možete putem linka https://forms.gle/yUxZZKsSK3sxdduF8  Za sve koji nam se ne mogu pridružiti online, snimka će biti naknadno stavljena na YouTube. Više informacija o okruglom stolu u nastavku.

Vaše čelništvo

--------------------------
Moderatori: Dr. sc. Mitja Ružojčić i Nikola Erceg (Business Psychology Lab i Katedra za psihologiju rada, FFZG)

Sudionici: Dr. sc. Zvonimir Galić (Business Psychology Lab i Katedra za psihologiju rada, FFZG), dr.sc. Robert Perčević (Culture Lab d.o.o.) i Katarina Lovrenčić (Infobip)

Sažetak: Pandemija koronavirusa znatno je promijenila način na koji radimo te interakciju našeg poslovnog i privatnog života. Iako će pandemija jednom završiti, brojne promjene koje je ona donijela i ubrzala vjerojatno će se zadržati i nakon pandemije. Kakve su to promjene i koje bi teme trebale biti najvažnije u svijetu HR-a nakon pandemije? Saznajte na okruglom stolu u kojem će članovi Business Psychology Laba ugostiti profesora dr. sc. Zvonimira Galića s Katedre za psihologiju rada Filozofskog fakulteta u Zagrebu, dr. sc. Roberta Perčevića, osnivača Culture Laba d.o.o. i Katarinu Lovrenčić, People Operations Business partnericu u Infobipu.
natrag na vrh ▲
Pet, 24. 05. 2024 03:12