X. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici - Osijek 2024.

Poštovane kolegice i kolege,

S veseljem Vas obavještavamo da će se od 8.-10.2.2024. godine održati jubilarni znanstveno-stručni skup kojeg organizira naš Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, X. skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici.
Želja nam je, kao i ranijih godina, okupiti što više naših kolega psihologa, kao i stručnjaka drugih profila, koji će predstaviti rezultate svojih istraživanja i projekata, kako bismo poticali međusobnu komunikaciju, razmjenu mišljenja i suradnju te učinili naš svakodnevni rad što produktivnijim i učinkovitijim.
Ovaj skup za nas ima i još jednu dodanu vrijednost, na njemu ćemo proslaviti 20. godišnjicu postojanja našeg Odsjeka za psihologiju.
Pozivamo Vas da s nama u veljači iduće godine proslavite ovu jedinstvenu obljetnicu i obogatite naš skup svojim sudjelovanjem! Također Vas molimo da ove informacije proslijedite svima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.
Sve informacije o skupu i pozvanim predavačima možete vidjeti na web stranici skupa: https://prevencijauzajednici2024.ffos.hr/
Rok za prijavu sažetaka je 17.prosinca 2023. godine.
Kontaktirati nas možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Veselimo se Vašem dolasku!
Doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš
Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
natrag na vrh ▲
Čet, 28. 09. 2023 17:04