X. skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici - dođite u Osijek

Poštovane kolegice i kolege,

s veseljem Vas obavještavamo da će se od 8.-10.2.2024. godine održati jubilarni znanstveno-stručni skup kojeg organizira naš Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, X. skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici.

Želja nam je, kao i ranijih godina, okupiti što više naših kolega psihologa, kao i stručnjaka drugih profila, koji će predstaviti rezultate svojih istraživanja i projekata, kako bismo poticali međusobnu komunikaciju, razmjenu mišljenja i suradnju te učinili naš svakodnevni rad što produktivnijim i učinkovitijim.

Ovaj skup za nas ima i još jednu dodanu vrijednost, na njemu ćemo proslaviti 20. godišnjicu postojanja našeg Odsjeka za psihologiju.

Pozivamo Vas da s nama u veljači iduće godine proslavite ovu jedinstvenu obljetnicu i obogatite naš skup svojim sudjelovanjem! Također Vas molimo da ove informacije proslijedite svima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.

Sve informacije o skupu i pozvanim predavačima možete vidjeti na web stranici skupa: https://prevencija u zajednici 2024.ffos.hr/. 
Rok za prijavu sažetaka je 17.prosinca 2023. godine.
Kontaktirati nas možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Veselimo se Vašem dolasku!

U ime Programsko-organizacijskog odbora

doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš,
predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 13:22