Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju u 10. TP

Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju osmislila je sljedeće aktivnosti u 10. Tjednu psihologije:

1) "Uloga psihologa u organizacijama" – Dr.sc. Maja Parmač Kovačić

Što možete očekivati od psihologa kao kandidat u procesu zapošljavanja, a što kao zaposlenik. Što znači za vas kao kandidata i zaposlenika da tvrtka ima odjel upravljanja ljudskim resursima? Koje struke i što rade u odjelu upravljanja ljudskim resursima i kako surađuju?

Predavanje je namijenjeno građanstvu, osobama u procesu zapošljavanja, svim radno aktivnim ljudima i svim zainteresiranima za rad u odjelima ljudskih resursa.

Datum 22.02.2017., Vrijeme 17:00-18:00 sati, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, učionica A-229

2) "Da li uvesti odjel ljudskih resursa ili ne, pitanje je sad?" – Tanja Prekodravac, prof. psihologije i Dijana Zver, mag. psihologije

Razmišljate li da li je potrebno oformiti odjel ljudskih resursa u vašoj organizaciji?

Predavanje je namijenjeno poduzetnicima početnicima, voditeljima udruga i svima zainteresiranima za unapređenje poslovanja svoje organizacije.

22.02.2017., 18:00-19:00 sati, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, učionica A-229

3) „Karijerni razvoj mladih psihologa u području upravljanja ljudskim resursima“ - Tanja Prekodravac, prof. psihologije

Kako upravljati karijerom u HR-u, koje sve pozicije postoje u HR-u, čime se koja pozicija bavi, koja je ekspertiza, koliko dugo je potrebno biti na nekoj poziciji da bi se posao zaista naučio.

Predavanje je namijenjeno mladim psiholozima početnicima u području upravljanja ljudskim resursima, studentima i svim zainteresiranima za rad u području upravljanja ljudskim resursima.

22.02.2017., 19:00-20:00 sati, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, učionica A-229

4) „Biološki ritmovi u organizaciji“ - Doc. dr. sc. Adrijana Bjelajac, psihologinja i psihoterapeutkinja, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

U predavanju će biti riječi o tome kako cirkadijurni ritmovi različitih psihofizioloških funkcija različitih pojedinaca međusobno djeluju jedni na druge i na organizacijsku učinkovitost. Raspravit će se odnos vremenske organizacije rada i psihofizičkog zdravlja radnika. Diskutirat će se mogući konflikti organizacijskih i bioloških imperativa kroz pitanje kako zadovoljavamo svoje osnovne biološke potrebe u 24-satnom društvu.

Predavanje je namijenjeno stručnjacima u području upravljanja ljudskim resursima i studentima.

23.02.2017., 17:30-19:00 sati, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, učionica A-229
natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 14:27