SEKCIJA ZA ORGANIZACIJSKU PSIHOLOGIJU - poziv na reizbor čelništva sekcije

Pozivamo sve zainteresirane kolegice i kolege da prijave kandidaturu za članstvo u čelništvu Sekcije za organizacijsku psihologiju!

Čelništvo broji između 3 i 5 članova i ima zadatak promicati struku organizacijskih psihologa, okupljati članstvo Sekcije (koja je među najbrojnijima od svih sekcija) te inicirati prilike za druženja, edukacije i razmjenu iskustava.

Područja djelovanja psihologa koja obuhvaća ova Sekcija čine: Ljudske resurse, Istraživanje tržišta, Marketing i Odnose s javnošću. Sekcija primarno okuplja psihologinje i psihologe koji rade u ovim raznolikim područjima, informira ih o novostima i relevantnim događanjima, povremeno organizira stručna događanja za članove i članice Sekcije te ih nastoji međusobno povezati i osnažiti, kroz formalne i nerformalne oblike komunikacije i druženja.

Dosadašnji sastav Čelništva činili su: pročelnica Martina Ožanić Jukić (3.MAJ), zamjenica pročelnice Natalija Šimić (Siemens), Jasna Justinić Pakrac (Zagrebačka banka), Tanja Prekodravac (Selectio) i Veseljka Rebić (Prava formula).

Kolegicama zahvaljujemo na dosadašnjem radu i trudu te pozivamo nove kolegice i kolege da budu (pro)aktivni, kreativni i djelatni, u mandatu 2013. i 2014.godine.

Javite nam se s Vašim životopisom do 20.03.2013., na kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vrijeme i mjesto sastanka na kojem će se izvršiti glasanje i izbor novog čelništva biti će naknadno objavljeni.

Pročelnica Sekcije za organizacijsku psihologiju HPD-a
Martina Ožanić Jukić

Više informacija

natrag na vrh ▲
Pet, 21. 01. 2022 11:47