Sekcija za psihologiju obitelji, braka i partnerstva - predavanje u Imotskom

Poštovane kolegice i kolege,
Međunarodni dan obitelji kojeg su Ujedinjeni narodi proglasili još 1989. godine, u svijetu je prvi put obilježen 15. svibnja 1994. godine pod sloganom "Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece" kojim međunarodna zajednica naglašava značajnost obitelji kao temeljnu jedinicu društva.
S namjerom da se što cjelovitije sagleda značajan utjecaj privrženosti formiran u primarnoj obitelji tijekom djetinjstva koji kao takav djeluje kroz cijeli život i određuje naše emocionalne veze s važnim osobama (ljubavnim partnerima, članovima obitelji, prijateljima), pozivamo vas povodom Međunarodnog dana obitelji na stručno predavanje koje će održati prof. dr. sc. Željka Kamenov s Filozofskog fakulteta u Zagrebu na temu

„Obitelj i uloga privrženosti u bliskim odnosima tijekom adolescencije i odrasle dobi“

koji organiziramo u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Imotski, a koje će se održati u
srijedu 18. svibnja 2016. godine u 16.00 sati
u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Ulica Ante Starčevića 7, Imotski.

Sudjelovanje na sastanku bodovat će se članovima Hrvatskog psihološkog društva prema Pravilniku o stručnom usavršavanju HPK. Molimo da potvrdite svoj dolazak e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do utorka, 17. svibnja 2016. godine.

Srdačan pozdrav,

Pročelnica Sekcije za psihologiju obitelji, braka i partnerstva
prof. dr. sc Andreja Brajša-Žganec

natrag na vrh ▲
Čet, 21. 10. 2021 07:59