Kako preživjeti u suvremenoj džungli? - predstavljanje knjige kolege Sandra Kraljevića - 17.2.2020.

Kako to da smo postali ovisni o našem mobitelu? Zbog čega smo ponekad nasilni, depresivni, u strahu ili bespomoćni? Zbog čega s nekim ljudima nikako ne možemo pronaći zajednički jezik? I kako se othrvati svemu tome?
Mladi psiholog Sandro Kraljević u svojoj je knjizi izdvojio i opisao osam najaktualnijih pitanja koja otvara ubrzana svakodnevnica i za njih ponudio primjenjiva i znanstveno provjerena rješenja.
Od bespomoćnosti preko depresije, sve do agresije i ovisnosti o društvenim mrežama, u osam poglavlja Sandro Kraljević jasnim rječnikom pomaže osvijestiti svoje neproduktivno ponašanje i loše navike. Svako poglavlje završava vježbama pomoću kojih možemo učvrstiti poželjno ponašanje koje će nam omogućiti lakše postizanje cilja.
Priručnik Sandra Kraljevića preporučuje Hrvatsko psihološko društvo, a njegovo predstavljanje označava i otvaranje 13. tjedna psihologije, koji u cijeloj Hrvatskoj traje od 17. do 23. veljače.
Na zagrebačkom predstavljanju govoriti će Josip Lopižić, predsjednik Hrvatskog psihološkog društva, prof. dr. sc. Željka Kamenov, socijalna psihologinja na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te poslovna savjetnica i coach Mirela Španjol Marković iz konzultantske tvrtke Ciceron i Darko Buković, glavni urednik i osnivač radija Poslovni FM.
Razgovor moderira Sandra Pocrnić Mlakar.

Sandro Kraljević rođen je u Splitu 1990. godine. Studij psihologije završio je 2014. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a danas je vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. iz Zagreba, specijalizirane za primijenjenu poslovnu psihologiju. Njegovi klijenti su privatne osobe i tvrtke koje ga najčešće angažiraju za usluge procjene, edukacije, savjetovanja i osobnog razvoja.
natrag na vrh ▲
Čet, 25. 04. 2024 22:41