POZIV ZA SUDJELOVANJE NA 11. GODIŠNJOJ KONFERENCIJI PSIHOLOGIJA ZA PODUZETNIKE I GOSPODARSTVENIKE online 17.-18.02.2022.; 10-17 sati

Poštovani,
Pozivamo vas da nam se pridružite na 11. godišnjoj konferenciji Psihologija za poduzetnike i gospodarstvenike koju ove godine zajednički organiziraju Društvo psihologa Primorsko-goranske županije i Društvo psihologa Istre – Associazione psicologi dell'Istria.
Konferencija se već jedanaest godina održava u sklopu Rijeke psihologije, odnosno Tjedna psihologije u Hrvatskoj. Upravo u tom Tjednu diljem Hrvatske organiziramo aktivnosti s ciljem da približimo i predstavimo psihologiju široj zajednici te da pokažemo svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. Predavači na konferenciji su psiholozi s višegodišnjim iskustvom u raznim organizacijama i područjima rada a konferencijama je namijenjena gospodarstvenicima i poduzetnicima.
Pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine, na konferenciji koja će biti održana online u četvrtak, 17.02.2022. i u petak, 18.02.2022. godine u vremenu od 10 do 17 sati. Programsku knjižicu dostavljamo u prilogu, a svoje sudjelovanje možete prijaviti putem obrasca na web stranici Konferencije www.pzp.hr. Sudjelovanje je, kao i na svim dosadašnjim konferencijama, besplatno.
Radujemo se susretu i novom druženju!
Organizatori konferencije


natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 22:58