13. Rijeka psihologije u sklopu 17. Tjedna psihologije u Hrvatskoj

Drage kolegice i kolege iz Grada koji teče, plavo-zelene županije (i svi oni iz drugih dijelova Hrvatske koji nam se žele pridružiti),
Pozivamo vas da i ove godine sudjelujete u organizaciji i provedbi 13. Rijeke psihologije, koja se od 19. do 25. veljače održava u sklopu 17. Tjedna psihologije u Hrvatskoj.
Nositelj ili nositeljica aktivnosti, odnosno prijavitelj/ica mora biti diplomirani/a psiholog/inja, no budući da u svakodnevnom radu psiholozi i psihologinje surađuju sa stručnjacima i stručnjakinjama drugih profesija, dobrodošli su i svi vaši suradnici i suradnice. Ako ste student ili studentica psihologije i želite nešto prijaviti, predlažemo da nađete mentora ili mentoricu koji/a će sudjelovati u aktivnosti s vama, odnosno mentorirati vaš rad.
Sigurni smo da u arhivama svoga rada imate vrlo zanimljive i korisne aktivnosti i teme, a ako ste na početku radnog staža, vjerujemo da vas drži početnički elan te da vam ideja ne nedostaje. Stoga, ispunite prijavni obrazac i (p)ostanite dio ove poznate riječke manifestacije.
Organizatori Rijeke psihologije 2024.

Poveznica na Prijavni obrazac (ako treba za definiranje hiperlinka na stranici):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeK-utlfE08KGreDBmPPA7LWqrj2To76obCU8Hh0gNFZdacbw/viewform 
Poveznica za web Rijeke psihologije:
https://rijekapsihologije.uniri.hr/ 
natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 03:57