VIII. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici - u Osijeku

Poštovani,

Najavljujemo VIII. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici koji će se održati od 13. do 15. veljače 2020. na Filozofskom fakultetu Osijek.

Ovaj multidisciplinarni skup već tradicionalno organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Osijek i Društvo psihologa Osijek, a ovaj put u suorganizaciji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, Agencijom za odgoj i obrazovanje i Hrvatskim psihološkim društvom.

Pozivamo Vas da aktivno sudjelujete i prezentirate Vaš rad; primjere dobre prakse, predstavljanje projekta u tijeku ili rezultate projekta u kojemu sudjelujete, istraživanja ili publikacije.

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo pozvana predavanja renomiranih stručnjaka psihologa – znanstvenika i praktičara o kojima više možete saznati na stranici Skupa: http://www.ffos.unios.hr/psihologija/prevencijauzajednici2020/

Ljubazno Vas molimo da ove informacije proslijedite svima za koje smatrate da bi mogli biti zainteresirani.

S veseljem Vas očekujemo!

U ime programsko-organizacijskog odbora:

prof. dr. sc. Gorka Vuletić

predsjednica programsko-organizacijskog odbora

Rok za prijavu sažetaka : 22.12.2019. godine

(iz organizacijskih razloga vas molimo da aktivno sudjelovanje prijavite do navedenog roka)

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
natrag na vrh ▲
Uto, 26. 09. 2023 00:32