29GKHP - dobrodošlica i pozdravna riječi - predsjednica Organizacijskog odbora Andrea Rebić

Poštovane kolegice i kolege,

veliko nam je zadovoljstvo što se nastavlja tradicija održavanja konferencije uživo te da se 29. Godišnja konferencija hrvatskih psihologa održava u Tuheljskim Toplicama, u Krapinsko-zagorskoj županiji, koju resi slogan „bajka na dlanu“.
Tijekom posljednjih godina suočavamo se sa nizom izazova, životnih situacija i okolnosti poput pandemije korona virusa, stradanja stanovništva i prijetnje uvjetovane ratnim zbivanjima, ali i globalnim promjenama u društvu. Sve to traži od pojedinca dodatni angažman, jačanje vlastitih snaga kako bi djelovali na vlastitu dobrobit i dobrobit svoje zajednice. Vjerujem da je danas uključivanje psihologa u jačanje otpornosti pojedinca i zajednice važnija nego ikada te traži od nas adekvatno profesionalno uključivanje. Isto tako pred svima nama su nova dostignuća koja želimo predstaviti te novi izazovi i ciljevi.

Vjerujem da će u živom radnom okruženju biti mnogo prostora i za međusobna druženja, razmjene iskustava u pauzama za kavu i sva ona događanja koja nisu planirana protokolom, a nosimo ih sa sobom, ispunjavajući nas do narednih zajedničkih susreta.
Ujedno, ovo je prilika za upoznavanje barem dijela ljepota našeg Zagorja. Sve je na dlanu: dvorci i kurije, muzeji i termalni izvori, staze za šetnju, ukusna hrana, priče, legende i „popevke“.

U ime Društva psihologa Krapinsko – zagorske županije pozivam vas na 29. Konferenciju psihologa sa željom da steknete nova ili dopunite dosadašnja profesionalna saznanja, predstavite svoja iskustva, kroz organizirane radionice, predavanja i diskusije. Sigurna sam da će u dobroj atmosferi i međusobnom druženju vrijeme naprosto proletjeti.

Dobro došli!

Predsjednica OO 29GKHP
Andrea Rebić
natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 03:59