Zakon o psihološkoj djelatnosti - poziv na javnu raspravu

Poštovane članice i članovi Hrvatske psihološke komore,

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pokrenulo je postupak izrade Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o psihološkoj djelatnosti te je u tu svrhu formiralo međuresornu radnu skupinu u čijem sastavu su i predstavnici Hrvatske psihološke komore. Izmjene i dopune Zakona dopuštaju izmjenu postojećeg Zakona o psihološkoj djelatnosti do 50%. Stoga je Upravni odbor Komore imenovao Radnu skupinu HPK koja je izradila prijedlog izmjena i dopuna Zakona, a koji je dostupan je na poveznici: http://www.psiholoska-komora.hr/765

Pozivamo Vas da se uključite u javnu raspravu o navedenom Nacrtu prijedloga izmjena i dopuna i svojim mišljenjem doprinesete poboljšanju Zakona o psihološkoj djelatnosti.

Rasprava je otvorena do 03. listopada 2017. godine i dostupna je na poveznici:
http://www.psiholoska-komora.hr/thread/6/


Srdačan pozdrav,
Upravni odbor HPK

VAŽNA NAPOMENA: Rasprava na forumu dozvoljena je samo registriranim korisnicima. Kako bi Vam bila vidljiva, trebate se preko korisničkog računa logirati na stranice.
Članovi koji nemaju korisnički račun, otvaranje istog mogu zatražiti e-mailom, nakon čega će primiti podatke za login na stranice.
natrag na vrh ▲
Pon, 27. 06. 2022 05:33