XII. Dani seksualnosti u Zadru - svibanj, 2023.

Znanstveno-stručni skup XII. Dani seksualnosti u Zadru održat će se od 10. do 12. svibnja 2023.g. u Kneževoj palači u gradu Zadru. Ovaj Skup u organizaciji je Udruge studenata psihologije "Kasper" sa Sveučilišta u Zadru.
Ovogodišnji Dani seksualnosti održat će se u hibridnom obliku, sa prijenosom predavanja na Zoom platformi, kako bismo osigurali široj publici pristup Skupu.

Znanstveno-stručni skup Dani seksualnosti iz godine u godinu privlači sve više zainteresirane publike te se sukladno tome, svake godine dovesti publici stručne predavače te zanimljiv i raznolik panel predavanja i radionica.
Sudionici Skupa Dana su redom stručnjaci iz područja ljudske seksualnosti, uključujući seksualne terapeute, psihologe, psihoterapeute, pravnike, nutricioniste i dr.
Za sva predavanja u sklopu Skupa nije potrebna prethodna prijava, osim za iskustvenu psihodramsku radionicu dr. sc. Jasne Žmak - "Sram vs samopouzdanje" zbog ograničenog broja ljudi koji mogu prisustvovati. Prijave za radionicu su na linku:
https://onestvari.net/sram-vs-samopouzdanje/ 

Ideja Skupa je pomaknuti granice i proširiti poglede na jedan neizbježan aspekt ljudskog postojanja - na ljudsku seksualnost. Ma koliko današnje društvo bilo napredno, i dalje je na pojedine teme poprilično zatvoreno. Na nama je da zajedno gradimo, prije svega, društvo znanja, koje će samo na takav način postati otvoreno društvo spremno na promjene i napredak.

Red predavanja je dostupan na facebook stranici Dani seksualnosti te na instagram profilu @daniseksualnosti , gdje Vas ujedno čekaju prigodne nagradne igre, ali i više o našim izlagačima i temama predavanja.
Stoga nas podržite na našim društvenim mrežama: pratite, lajkajte, komentirajte, i naravno, dođite i na ovogodišnje Dane seksualnosti.

Također nam se možete pridružiti na Facebook eventu XII Dani seksualnosti u Zadru:
https://facebook.com/events/s/xii-dani-seksualnosti-u-zadru/539293448394515/ 

Osim predavanja i radionica, pripremljen je i bogati zabavnI program za svaku večer:

10.5. u 19 h - Kviz općeg znanja (Brlog zadružna pivovara)
Prijave ekipa na linku (max 4 člana):
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ8sypKGRZ3I810quRPaShzAkudnq0vkH5cxjFlsBNjYUsvw/viewform 

11.5. u 22 h - Dirty dancing (Guma bar)
Resident DJ, tombola sa vrijednim nagradama, photobooth

12.5. u 20 h - Love bomb party (Studentski klub Božo Lerotić)
Date aukcija - prikupljena sredstva doniraju se Udruzi mladih Ahimsa)
Prijave na linku:
https://docs.google.com/forms/d/1iZ26JPnH4cqSunmvfZ5l8wxYrZY8YYPG-br2jJbD0mw/viewform?edit_requested=true 

U prilogu dostavljamo Program.


Za sva pitanja smo na raspolaganju.

Unaprijed hvala i lijep pozdrav,
Marketinški tim DS 2023


natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 03:49