Webinar Priprema djeteta za sud - popust za članstvo HPD-a

Obavještavamo vas o novom snimljenom webinaru na temu pripreme djece za sud, koji je postavljen online i sudionici ga mogu gledati, slušati i polagati ispit kad god im odgovara, odjednom ili u više navrata. Po završetku automatski dobiju na mail jedinstveni certifikat sa serijskim brojem.

Članicama i članovima Hrvatskog psihološkog društva osiguran je popust u iznosu od 20% na ukupnu cijenu webinara.
Poveznica na kurikulum i pristup webinaru: https://nijanseduse.com/?p=718 

„Priprema djeteta za sud“ drugi je u nizu webinara na Psihodemiji – Psihološkoj akademiji, koja je u potpunosti online i omogućuje gledanje, slušanje i polaganje ispita bilo kad i bilo gdje na svom zaslonu.
Kupujete pristup webinaru koji možete gledati i slušati kad god i koliko god puta želite dok god ne položite ispit!
Odmah po završetku webinara i uspješno položenog ispita primit ćete na mail jedinstveni certifikat sa serijskim brojem s kojim možete aplicirati za bodove pri nadležnim komorama.

Zašto ova tema?
Mnogi od nas susreću se sa situacijama da je dijete s kojim radimo pozvano kao svjedok na sud. Nekad će djeca imati priliku upoznati stručnog suradnika na sudu koji će obavljati pripremu, ali nekad takva usluga nije dostupna i/ili dijete i roditelji žele o svjedočenju na sudu razgovarati upravo s Vama jer u Vas već imaju povjerenja.
natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 12:53