VII. Sarajevski dani psihologije - obavijest o skupu

Poštovane kolegice i kolege,

Filozofski fakultet Sveučilišta u Sarajevu će od 29. 04. do 30. 04. 2022. godine biti domaćin znanstveno-stručnog skupa VII SARAJEVSKI DANI PSIHOLOGIJE, koji će ovaj put biti realiziran online.
Organizatori skupa su Odsjek za psihologiju i Centar za psihološka istraživanja, edukaciju i savjetovanje u okviru Centra za znanstvenoistraživalački rad i stručne aktivnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu (NIRSA).
Znanstveno-stručni skup će biti prilika za okupljanje velikog broja znanstvenika i stručnjaka iz prakse, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz inozemstva. Programom su predviđena usmena priopćenja, simpoziji, okrugli stol, radionice.
S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će na VII. sarajevskim danima psihologije biti održana i plenarna predavanja međunarodno priznatih stručnjaka:

Ljubav ili TriP: integrativni model ljubavi.
Dr. Tatjana Stefanović-Stanojević, redovna profesorica na Filozofskom fakultetu u Nišu, Departman za psihologiju

Šta nam bihevioralno ekološka analiza može reći o evoluciji psihopatije?
Dr. Janko Međedović, viši naučni saradnik Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja Beograd i docent na Fakultetu za medije i komunikacije Beograd, Srbija

Rok za prijavu sažetaka je 31. 01. 2022. godine. Više informacija o plenarnim predavanjima, pripremi sažetaka, kotizaciji, aktivnostima i važnim datumima možete pogledati na linku http://www.sdpsih.ff.unsa.ba/ 

Srdačno Vas pozdravljamo,
Organizacijski odbor
natrag na vrh ▲
Pet, 21. 01. 2022 13:14