TESA najavljuje - Ciklus radionica komunikacijskih vještina (No bullying)

U tijeku su prijave za ciklus radionica komunikacijskih vještina za učenike koji trpe vršnjačko nasilje te sve ostale učenike koji žele naučiti bolje se zalagati za sebe i razvijati samopouzdanje. S početkom 7. 11. 2020. psiholozi TESE će održati ciklusi radionica za učenike viših razreda osnovne škole te za učenike srednjih škola. Prijave za nove grupe su u tijeku.
Broj polaznika je ograničen na maksimalno 15 učenika po grupi. Prednost imaju oni koji se prvi prijave, zato požurite s prijavama. Učenike mogu prijaviti roditelji, oni sami ili stručna služba škole u dogovoru s roditeljima.

Početak sljedećeg ciklusa radionica: 7. 11. 2020. Prethodne prijave sudionika su obavezne.

Ciklus se sastoji od 6 psiholoških radionica koje će se održavati subotama, s ciljem jačanja slike o sebi i samopoštovanja te komunikacijskih vještina, osobito asertivnosti i nenasilnog rješavanja sukoba.

Radionice će se održavati u dvorani MO “Petar Zrinski”, Primorska 32, Zagreb.

Sudjelovanje je besplatno za sudionike.

Voditeljice su Tanja Dejanović Šagadin i Ana Čović, psihologinje i psihoterapeutkinje.

Radi se interaktivno, uz niz učenicima prilagođenih vježbi kroz koje sudionici uvježbavaju stečena znanja i stječu nove vještine.

Prijave i dodatne informacije putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ciklus radionica se održava u sklopu projekta RUKA PODRŠKE učenicima koji trpe nasilje- projekt prevencije vršnjačkog nasilja, uz financijsku podršku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom za 2020. godinu.
natrag na vrh ▲
Ned, 20. 06. 2021 02:26