Siniša Brlas predstavio je svoju knjigu „Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ na međunarodnom skupu u Srbiji

Kolega Siniša Brlas, psiholog koji radi u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije predstavio je svoju posljednju knjigu iz psihologije ovisnosti i održao stručno predavanje na temu „Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ na Kongresu za psihoterapiju, savetovanje i coaching Srbije koji je 07. i 08. prosinca 2019. godine održan u Beogradu (Srbija).
Nakon više međunarodnih predstavljanja ove knjige i nakon nekoliko domaćih predstavljanja, knjiga je sada predstavljena psiholozima i ostalim stručnjacima koji se bave savjetodavnim radom u susjednoj Srbiji.
Knjiga „Psihologija ovisnosti“ prva je knjiga iz psihologije ovisnosti ne samo u našoj zemlji nego i u regiji te je pobudila osobiti stručni interes u zemlji i inozemstvu. Do sada je doživjela već više izdanja kod dva različita izdavača, što samo po sebi govori o njezinoj vrijednosti i doprinosu borbi protiv ovisnosti. To njezinog autora afirmira kao jednog od vodećih stručnjaka u području psihologije ovisnosti na ovim prostorima, a hrvatsku primijenjenu psihologiju čini prepoznatljivom i izvan granica naše zemlje.
natrag na vrh ▲
Ned, 25. 07. 2021 11:16