Rat u Europi: Što psihologija i psihološke zajednice mogu reći i učiniti? - najava događanja

Drage kolege i kolege,

Europska federacija udruga psihologa (EFPA), u suradnji s našim punopravnim članom Nacionalnim psihološkim udruženjem Ukrajine, organizira online događaj pod nazivom "Rat u Europi: Što psihologija i psihološke zajednice mogu reći i učiniti?"

Događaj će se održati u srijedu, 6. prosinca 2023. od 14:00 do 16:00 CET na platformi Zoom. Sudjelovanje je besplatno za članove EFPA-e i naše kolege u našim partnerskim psihološkim udrugama diljem svijeta.

Od početka sveobuhvatnog rata protiv Ukrajine 2022. godine, Europska federacija udruga psihologa, zajedno s mnogim psihološkim udrugama u europskim zemljama i na međunarodnoj razini, čvrsto podupire ukrajinske psihologe i njihov rad.

Organiziramo ovaj događaj kako bismo se pozabavili ratom koji je u tijeku i istražili načine na koje psihologija i psihološke organizacije mogu pomoći u suočavanju s izazovima koje donosi u Ukrajini, Europi i diljem svijeta.

Program:
Program manifestacije nalazi se u prilogu. Iako je ovo dogovoreni program u vrijeme objave, EFPA zadržava pravo izmjene u zadnji tren.

Registracija:
Sudjelovanje je besplatno, no registracija je obavezna ovdje do 4. prosinca 2023. u 17:00 CET.

Više informacija možete pronaći na web stranici EFPA-e

Željeli bismo vas zamoliti da podijelite pozivnicu sa svojim članovima i radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu svima iz partnerskih organizacija na ovaj događaj.

Christoph Steinebach, prof.
Predsjednik Europske federacije udruga psihologa


natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 02:11