Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti - nova knjiga Siniše Brlasa - članovima HPD-a po posebnom popustu

Izdavačka kuća Novi redak iz Zagreba objavila je novu knjigu kolege psihologa Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“. Ova se knjiga snažno naslanja na prethodnu knjigu kolege Brlasa „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ koja je objavljena 2018. godine i ustvari se radi o sadržajno, grafički i vizualno preuređenoj navedenoj knjizi kod novog nakladnika, ali pripremljenoj za širu javnost. Ovo je i prva knjiga ovog izdavača iz područja psihologije, a ta je čast ukazana upravo kolegi Brlasu zbog njegovog iznimnog doprinosa razvoju primijenjene psihologije (za što je još 2010. godine dobio i visoko društveno priznanje Hrvatskog psihološkog društva „Marulić: Fiat Psychologia“).
Siniša Brlas ovom se knjigom prometnuo u vodećeg stručnjaka iz područja psihologije ovisnosti u našoj zemlji, ali i u regiji, a u kojemu je području objavio već niz vrijednih knjiga koje su pobudile značajan stručni interes, a evo sada i interes nakladnika.
Knjigu je moguće naručiti na http://www.noviredak.hr/02.html. Članovi HPD-a knjigu mogu kupiti po povlaštenoj cijeni, pa je hrvatskom psihologinjama i psiholozima knjiga umjesto za 130 kn dostupna za 100 kn s uključenom poštarinom (u narudžbi je dovoljno pozvati se na članstvo u HPD-u).
natrag na vrh ▲
Ned, 05. 07. 2020 11:26