Otvorena registracija za online predavanje: #JesuLiSama? – Podrška seksualno zlostavljanoj djeci nakon razotkrivanja i u oporavku

Kako smo već najavili proteklog tjedna, obavještavamo sve stručnjake i zainteresiranu javnost da se za online predavanje „#JesuLiSama? – Podrška seksualno zlostavljanoj djeci nakon razotkrivanja i u oporavku“ možete registrirati na sljedećem linku:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_0txGpBRcRPyEE5J1h_xdyw 

Predavanje će se održati u sklopu 14. Tjedna psihologije koji se ove godine održava od 14. do 21. veljače 2021. pod sloganom „Čuvajmo (mentalno) zdravlje!“. Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da provjerite jeste li u mogućnosti pratiti predavanje prije no što se registrirate. Predavanje će održati prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja i doc. dr. sc. Bruna Profaca, klinička psihologinja, a na kraju predavanja će biti vremena i za pitanja i za raspravu.

Ukratko o temi predavanja:

Uz sve aktualne traumatske događaje i krize kojima su ove godine izloženi svi, u Poliklinici se susrećemo i s drugim traumatskim iskustvima djece i mladih. Cilj nam je, u skladu s temom ovogodišnjeg Tjedna psihologije, svoje znanje i dugogodišnje iskustvo u radu sa seksualno zlostavljanom djecom i mladima podijeliti s kolegicama i kolegama, ali i sa zainteresiranom javnošću.

Očuvanje mentalnog zdravlja nakon traumatskog iskustva i podršku seksualno zlostavljanoj djeci i mladima smatramo uvijek aktualnom, a dodatno smo potaknuti i pitanjima koja dobivamo u posljednje vrijeme, kad se u javnosti o ovoj temi više govori.
natrag na vrh ▲
Čet, 25. 04. 2024 20:47