Izazovi novih ovisnosti - poziv na panel raspravu

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na panel raspravu „Izazovi novih ovisnosti" koja će se održati 14. prosinca 2015. godine s početkom u 12.00 sati u Edukacijskom centru Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Rockefellerova 12, Zagreb.

Panel rasprava pokriva temu novih ovisnosti: kockanje/klađenje i internet. Zamišljena je kao multisektorski pristup u kojem će stručnjaci iz različitih sustava u desetominutnom izlaganju dati kratki pregled situacije vezano uz područje svog rada, izazove s kojima se susreću te prepreke na koje u svom svakodnevnom radu i/ili ostvarivanju svojih ciljeva nailaze, kao uvod u temu i raspravu.

Panelisti:

doc. dr. sc. Ante Bagarić, dr.med. - Klinika za psihijatriju „Vrapče", Zagreb
dr. sc. Iva Pejnović Franelić - Odjel za promicanje mentalnog zdravlja i prevenciju ovisnosti sa savjetovalište, Služba za promicanje zdravlja, Hrvatski zavod za javno zdravstvo
Željko Petković, univ. spec. crim. sa suradnicama – Ravnatelj Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH
dr. sc. Vesna Ivasović, prof. psihologije – Viša savjetnica u Agenciji za odgoj i obrazovanje
doc. dr. sc. Neven Ricijaš sa suradnicima- Pročelnik Odsjeka za poremećaje u ponašanju Edukacijsko –rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Jure Grlić – Udruga liječenih kockara „Vrijeme je da se krene"
Ivo Jakić, dipl. crim. – Policijski službenik za prevenciju, Služba prevencije, Ravnateljstvo Policije
Tomislav Đidrara, prof. def. – Ministarstvo zdravlja
mr. sc. Đurđica Petran, prof. def. – Centar za socijalnu skrb Zagreb

Ovom panel raspravom svim stručnjacima iz područja mentalnog zdravlja i prevencije ovisnosti želimo pružiti bolji uvid u razumijevanje uloge pojedinih sektora u borbi protiv izazova novih ovisnosti.
natrag na vrh ▲
Pon, 15. 08. 2022 09:36