IX. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici - Osijek 2022 - poziv na skup

IX. znanstveno-stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici održati će se od 29. rujna do 1. listopada 2022. na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Ovaj multidisciplinarni skup već tradicionalno organizira Odsjek za psihologiju Filozofskoga fakulteta Osijek a ovaj put u suorganizaciji i s Društvo psihologa Osijek i Hrvatskim psihološkim društvom.

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo pozvana predavanja renomiranih stručnjaka znanstvenika i praktičara. Ove godine će nam gostovati:

-prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

-izv. prof. dr. sc. Bojana Dinić s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Novom Sadu

-prof.dr.sc. Ante Bagarić, specijalist psihijatar, subspecijalist adiktolog i psihoterapeut iz Klinike za psihijatriju "Vrapče"

I ove će godine program obogatiti radionice. Najavljujemo radionicu izv. prof. dr. sc. Daniele Šincek "Mogućnosti i nemogućnosti asocijativnih karata u obrazovnom kontekstu" i doc. dr. sc. Dine Krupića "Potencijali virtualne realnosti u psihološkoj praksi i mogućnost korištenja u znanstvenim istraživanjima".

Nadolazeći će skup ponovno okupiti stručnjake različitih profila i široku paletu različitih tema o osnaživanju potencijala za različite preventivne aktivnosti u zajednici i ujedno pružiti priliku povezivanju stručnjaka uključenih u brojne preventivne aktivnosti za dobrobit pojedinaca i zajednice.

Na kraju, ali ne manje važno, najavljujemo i veseli društveni program na otvaranju i nakon službenog dijela Skupa.

S veseljem Vas očekujemo!

U ime programsko-organizacijskog odbora:
prof. dr. sc. Gorka Vuletić
predsjednica programsko-organizacijskog odbor

Opširnije: https://prevencijauzajednici2022.ffos.hr/ 
natrag na vrh ▲
Ned, 24. 09. 2023 05:28