European Journal od Psychology Open - novi EFPA psihologijski časopis - poziv na suradnju

S posebnim zadovoljstvom, EFPA (Europska federacija psiholoških društava) obavještava o sklopljenom ugovoru s Hogrefeoms Hogrefeom, a u povodu izdavanja novog psihologijskog časopisa - European Journal of Psychology Open (EJPO), nakon dvadesetpetogodišnje suradnje i izdavanja čaopisa European Psychologist.
Kao što naziv govori, novi će časopis će biti javan, promovirat će modernu  znanstvenu praksu, objavljivat će cjelovite izvorne članke i kratka izvješća  pojedinačnih studija. Ovaj empirijski fokus nadopunjuje "European Psychologist" koji je bio usmjeren na recenzirane znanstvene radove. Potreba za europskim empirijskim časopisom ove vrste postala je vrlo očita tijekom pandemije.
Više informacija možete pronaći na www.hgf.io/epo

Dodatna značajka ovog časopisa je usmjerenost na mlade stručnjake (early career talents) koji će biti uključeni u uredništvo gdje će, pod stručnim vodstvom starijih urednika, razvijati svoje vještine uređivanja znanstvenih časopisa te tako steći iskustvo recenziranja i uređivanja.
EJPO poziva mlae stručnjake na suradnju.
Poziv je u privitku, a može ga se naći i na www.hgf.io/epo .
Rok za prijavu istječe brzo, a zbog potrebe da se dnevnik pokrene, rok  je 5. travnja 2021. Zahtjevi i način prijave navedeni su u pozivu.
EFPA jako želi da se ova prilika široko promovira i za prijave iz cijele Europe i iz različitih područja psihologije.
Upiti o mogućnostima časopisa ili suradnika trebaju biti upućeni starijim urednicima (mogu se kontaktirati putem web stranice).
POZIV NA SURADNJU
natrag na vrh ▲
Pon, 06. 12. 2021 02:58