Dobrodošli na 22. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Rovinj

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Još nas svega nekoliko dana dijeli od početka 22. godišnje konferencije hrvatskih psihologa koja će se od 5. do 8. studenoga, ove godine održati u Hotelu Lone u Rovinju pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića i ministra znanosti, obrazovanja i sporta u Vladi Republike Hrvatske dr. Vedrana Mornara. Ovaj središnji godišnji događaj u hrvatskoj psihološkoj zajednici donosi veoma bogati i raznoliki program, izvrsne goste predavače, iz Hrvatske i svijeta s pet pozvanih redavanja, 13 simpozija s 64 izlaganja, 75 usmenih priopćenja, 23 okrugla stola, 19 radionica, 45 poster prikaza, 8 stručnih domjenaka, 6 predstavljanja knjiga, 8 sastanaka stručnih sekcija ali i brojna iznenađenja s bogatim društvenim programom. Preko sedam stotina kolegica i kolega u ovom času se sprema krenuti prema jednom od najljepših istarskih gradova - Rovinju. I Vi možete biti jedan od putnika, još uvijek se možete prijaviti, još uvijek možete rezervirati smještaj i doputovati u Rovinj, sudjelovati u radu konferencije, učiti, sresti se sa starim prijateljima, sklapati nove kontakte, jer, u ovim vremenima koja neki zovu „kriznima" upravo psiholozi nude rješenja i kažu – najbolje je na konferenciji. Za sve upite javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 091 23 12 733. Vidimo se u Rovinju!

Josip Lopižić, predsjednik HPD-a

Poštovane kolegice i kolege,
22. godišnja konferencija je pred vratima. U srijedu ćemo započeti s druženjem koje će vrlo intenzivno potrajati do subote, a vjerojatno ćemo s konferencije otići s dojmovima o kojima ćemo raspravljati još dugo vremena. Velik je broj naših priloga, usmenih priopćenja, simpozija, postera, radionica, okruglih stolova, stručnih domjenaka ali i sastanaka sekcija i predstavljanja knjiga. No ono na što vas posebno želim upozoriti su naši pozvani predavači: prof.dr. Vlasta Vizek Vidović (Institut za društvena istraživanja, Zagreb), prof.dr. Ferre Laevers (Sveučilište u Leuvenu), prof.dr. Stephan Dutke (Sveučilište u Münsteru), prof. dr. Elsbeth Stern (ETH Zürich) i dr. David Whitebread (Sveučilište Cambridge). Svi su oni vrlo istaknuti znanstvenici koji su dali izuzetne doprinose u područjima kojima se bave. Pozivam vas da pažljivo poslušate njihova izlaganja jer sam sigurna da će ona mnogima od nas biti inspiracija za budući rad. Vidimo se na konferenciji,i veselim se našem susretu i svim novim iskustvima koje konferencija nosi.

Vesna Vlahović-Štetić, predsjednica Programskog odbora

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

Još samo nekoliko dana i bit ćemo zajedno! Očekujemo vas s uzbuđenjem i radošću, željni, kao i obično, da vas ugostimo što je bolje moguće. Istra se ovih dana zlati neobično toplim jesenskim bojama i grije za vas dobrodošlicu. Rovinj blista svojim jedinstvenim sjajem, a hotel Lone se gizda kao moderna mladenka! Nadamo se da ćete sve to zaista i doživjeti, da u slučaju kiše nećete izgubiti dobro raspoloženje, da ćete u takvom okruženju spoznavati novo, srdačno se susretati i dijeliti lijepe trenutke, što u radnom, što u društvenom dijelu programa. Dočekujemo vas spremni da obojimo naše zajedničke dane, a posredno i obrazovanje.
Dobrodošli!

Vesna Rusijan Ljuština, predsjednica Organizacijskog odbora

natrag na vrh ▲
Čet, 21. 10. 2021 08:01