42. skupština Hrvatske psihološke komore - poziv

Temeljem članka 13. Statuta Hrvatske psihološke komore i članka 3. i 12. Poslovnika o radu Skupštine Hrvatske psihološke komore, pozivamo Vas na 42. Skupštinu Hrvatske psihološke komore koja će se održati u subotu 12. prosinca 2020. godine. Skupština će se zbog mjera uvedenih zbog sprječavanja širenja bolesti COVID-19 održati putem online platforme, a glasovanje elektroničkim putem posebne aplikacije za glasovanje, s početkom u 10:00 sati sa sljedećim dnevnim redom:

DNEVNI RED:

Otvaranje Skupštine i usvajanje dnevnog reda
Verifikacija zapisnika sa 41. sjednice Skupštine
Izbori za članove Nadzornog odbora
Izbori za članove Etičkog odbora
Izbori za članove Suda časti 1. stupnja
Prijedlog Godišnjeg programa rada za 2021. godinu
Prijedlog Financijskog plana za 2021. godinu
Prijedlog Odluke o visini članarine
Prijedlog Upravnog odbora za otplaćivanje kredita za prostor HPK u visini cca 650.000,00 kn
Prijedlog Statuta HPK ukoliko do dana održavanja sjednice Skupštine bude zaprimljena suglasnosti nadležnog ministarstva
Materijali će biti objavljeni i dostupni na mrežnim stranicama prijavom putem korisničkog računa 15 dana prije održavanja Skupštine, sukladno čl. 32. Poslovnika o radu Skupštine.

Obzirom na okolnosti u kojima ćemo održati Skupštinu molimo Vas da nadopune dnevnog reda od iznimne važnosti za funkcioniranje Komore dostavite do 26. studenog 2020. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Zbog efikasnog održavanja Skupštine molimo da svoja pitanja dostavite do roka prijave kako bismo na njih mogli pripremiti odgovore. Pitanja po pojedinim točkama dnevnog reda možete dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Zahvaljujemo svim članovima koji su se kandidirali za rad u tijelima Hrvatske psihološke komore i Izbornom povjerenstvu na pripremi ovogodišnjih izbora kao i svima Vama koji savjesnim ispunjavanjem svojih članskih obaveza doprinosite ugledu Komore i struke u cjelini.

Molimo Vas da svoj dolazak na Skupštinu obavezno potvrdite do 2. prosinca 2020. godine, pisanom obavijesti Tajništvu e-mailom na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faksom na broj: 01 3013 815. Ukoliko u roku od 48 sati ne zaprimite e-mail s potvrdom o zaprimanju, molimo Vas da kontaktirate Tajništvo Komore sljedećeg radnog dana od 10:00 do 14:00 sati na telefon 01 3014 001.

S obzirom da će se Skupština održati online, temeljem Vaše prijave za sudjelovanje na 42. sjednici Skupštine HPK, Komora će Vaše osobne podatke, i to ime, prezime, članski broj i e-mail adresu dostaviti pružatelju usluge online održavanja Skupštine: AS Kongresni servis d.o.o., Sveta Nedjelja, Industrijska ulica 1, u skladu s propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Po isteku roka za prijavu za sudjelovanje na sjednici Skupštine, Komora će dostaviti na Vašu e-mail adresu pristupne podatke potrebne za online sudjelovanje na Skupštini, a AS Kongresni Servis će Vam dostaviti upute i link za preuzimanje potrebne aplikacije za glasovanje.

Članovi koji žele sudjelovati u raspravi o pojedinoj točki dnevnog reda obvezni su to navesti u prijavi za sudjelovanje na Skupštini uz naznaku točke dnevnog reda.

S poštovanjem,

Andreja Bogdan, predsjednica Hrvatske psihološke komore
natrag na vrh ▲
Ned, 25. 07. 2021 12:14