30. godišnja konferencija hrvatskih psihologa uspješno održana u Zagrebu!

30. godišnja konferencija hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem održana je od 8. do 11. studenoga 2023. u Kongresnom centru Hotela Antunović u Zagrebu. 5 plenarnih predavanja, 11 simpozija s 85 izlaganja, 34 slobodnih usmenih priopćenja, 17 okruglih stolova, 6 TED talkova, 18 radionica, 17 postera, 7 predstavljanja knjiga, poblikacija i projekata,14 sastanaka stručnih sekcija te niz društvenih sadržaja održani su u prekrasnom kongresnom ambijentu uz sudjelovanje oko  600 sudionika i gostiju.
Kao posebna događanja u ovoj konferenciji izdvajamo - prvu podjelu EuroPsy diploma hrvatskim psiholozima i psihologinjama od strana uvaženog gosta, predsjednika EFPA-e, dr Christopha Steinebacha, predkonferencijskog simpozija posevećenog 70. obljetnici HPD-a pod vođenjem dr Krunoslava Matešića uz jubilarni 30. simpozij iz vojne psihologije na spomen prof. Želimiru Pavlini.
30. godišnja konferencija održana je pod visokim pokriviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, uz pokriviteljstvo Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba na čemu se srdačno zahvaljujemo.
Hrvatsko psihološko društvo zahvaljuje svim sudionicima/ama, članovima Programskog odbora na čelu s prof. Jasminkom Despot Lučanin, svima koji se sudjelovali u kreiranju bogatog programa s ukupno 211 događanja i 336 autorica i autora, našim sponzorima i podupirateljima, najprije Nakladi Slap, a zatim Turističkim zajednicama Grada Zagreba i Grada Samobora, Samoborskom muzeju, Selekciji.hr i Certitudo osiguranju. Zahvaljujemo i tehničkim podupirateljima Agenciji Vivid Original i Koma d.o.o. kao i ljubaznim domaćinima iz Hotela Antunović.

Do susreta u Opatiji 2024. srdačan pozdrav!
natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 02:23