23. Dani psihologije u Zadru - produžen rok za prijavu sažetaka

Poštovane kolegice i kolege,

željeli bismo Vas obavijestiti da je rok za prijavu sažetaka za sve oblike sudjelovanja na 23. Danima psihologije u Zadru produžen do 1. travnja 2022.

Sažetak možete prijaviti putem POVEZNICE 

Velika čast i zadovoljstvo nam je najaviti da će pozvana predavanja na skupu održati ugledni znanstvenici: Joshua M. Tybur, izvanredni profesor u području socijalne psihologije, evolucijske biologije i bihevioralne genetike sa Sveučilišta u Amsterdamu, Nizozemska; docent Pascal Vrtička, neuroznanstvenik čije se područje interesa veže uz razvojnu i socijalnu psihologiju, sa Sveučilišta u Essexu, Colchester, Ujedinjeno Kraljevstvo; Andrea Vranić, izvanredna profesorica u području kognitivne psihologije s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Ana Slišković, izvanredna profesorica na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru čije je područje interesa stres u radu te dobrobit i psihofizičko zdravlje zaposlenika, posebice pomoraca. Također, sa zadovoljstvom najavljujemo javno predavanje na temu neurobiologije postanka svijesti i samosvijesti koje će u sklopu skupa održati akademik i profesor emeritus Ivica Kostović.

Informacije o skupu možete naći na našoj mrežnoj stranici ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Veselimo se vašem dolasku!

Izv. prof. dr. sc. Ivana Tucak Junaković

Predsjednica Programskog odbora

Doc. dr. sc. Andrea Tokić

Predsjednica Organizacijskog odbora
natrag na vrh ▲
Ned, 29. 05. 2022 04:56