16. Tjedan psihologije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta nastavlja svoju tradiciju te se priključuje obilježavanju Tjedna psihologije u Hrvatskoj. Nakon dvije godine online druženja, program se ove godine odvija uživo pod nazivom HKS u 16. Tjednu psihologije: studenti i nastavnici zajedno.
Središnje obilježavanje Tjedna psihologije na HKS-u održat će se u utorak 21. 2. 2023. s početkom u 15 sati u dvorani C 1. 8, a na otvorenju će govoriti prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta, i izv. prof. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk, pročelnica Odjela za psihologiju. Očekuju vas raznolike teme, a detalje možete proučiti u programu koji se nalazi u privitku. Ovaj program je otvoren za sve zainteresirane, kao i Noć psihologije, koju organizira Klub studenata psihologije Hexis, a koja će se održati u četvrtak 23. i petak 24. 2. 2023 od 17:30 do 20:30.
Uz to, održat ćemo i dvije radionice od kojih će jedna biti za studente HKS-a, a druga za učenike Salezijanske osnovne škole.


Nadamo se da ćete pronaći nešto zanimljivo za sebe i pridružiti nam se na središnjem obilježavanju i tijekom Noći psihologije!
Radujemo se druženju s vama uživo!
Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta
natrag na vrh ▲
Sub, 01. 04. 2023 09:42