1. regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore - u Vinkovcima

Slijedom zaključaka s posljednje Skupštine i Planom rada Hrvatske psihološke komore za 2014. godinu, Hrvatska psihološka komora poziva na:


Prvi regionalni susret članova Hrvatske psihološke komore

koji će se 05. srpnja 2014. godine održati u Vinkovcima s početkom u 11 sati. Detaljan program kao i mjesto održavanja objavit ćemo uskoro, po potvdi svih izlagača.
Regionalni susret zamišljen je kao okupljanje članova Komore na poludnevnom stručnom skupu na kojem će se raspravljati o aktualnim stručnim i strukovnim temama, a tema vinkovačkog susreta obuhvatit će
Psihosocijalne dimenzije prirodnih katastrofa
O temi će na Susretu govoriti prof.dr.sc. Dean Ajduković s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Snježana Marohnić i Gorana Hitrec iz Društva za psihološku pomoć, Blanka Žic Grgat iz Ministarstva socijalne politike i mladih, Ružica Branković iz Društva psihologa Vukovarsko-srijemske županije, Andreja Bogdan (HPK), Renata Đonđ Perković i Melita Stipančić, te dr.sc. Vesna Antičević iz HUBIKOTa.
Sudjelovanje u radu Skupa je besplatno za članove Hrvatske psihološke komore, a Skup će biti prijavljen Povjerenstvu za stručno usavršavanje Hrvatske psihološke komore.
Predviđeno trajanje skupa je do 17.30 sati.
Uskoro ćemo objaviti detaljan program i prijavnicu sudjelovanja na susretu.
Srdačni pozdravi,

Hrvoje Gligora, predsjednik Hrvatske psihološke komore

 

natrag na vrh ▲
Pet, 03. 07. 2020 19:13