CREATE radionica pred EHPS konferenciju u Bremenu - obavijest mladim istraživačima

CREATE je svojevrsna podgrupa Europskoga društva za zdravstvenu psihologiju (EHPS), čiji je cilj povezivati i podržavati europske i međunarodne istraživače od samoga početka njihovih karijera te dalje tijekom ostalih faza napredovanja.

Šaljemo informaciju o 2-dnevnoj radionici koja bi mogla zanimati kolegice i kolege koji rade u području zdravstvene psihologije, a koja se održava neposredno prije godišnje EHPS konferencije u Bremenu. Radionica CREATE nudi edukaciju kao i priliku za umrežavanje izvan radionice, uključujući CREATE večeru, obilazak grada i pred-radioničko događanje u cilju umrežavanja.
Tematska radionica ove godine nosi naslov: „Priopćavanje rezultata psiholoških istraživanja laičkoj publici”. Radionica će se održati u nedjelju, 3. i ponedjeljak, 4. rujna (cijeli dan), s aktivnostima društvenog umrežavanja u subotu, 2. rujna (poslijepodne). Ova će radionica biti usmjerena na prenošenje rezultata istraživanja iz zdravstvene psihologije osobama koje su izvan istraživačke zajednice. Moguće je zatražiti i stipendiju za sudjelovanje na radionici. Više informacija nalazi se na web stranici.

Poveznica na EHPS (Evropsko društvo za zdravstvenu psihologiju) CREATE: https://2023.ehps.net/create/ 

Više informacija nalazi se u donjem tekstu, a sva pitanja mogu se uputiti kolegama iz CREATE-a na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Poveznica za konferenciju: https://2023.ehps.net/
natrag na vrh ▲
Čet, 28. 09. 2023 16:45