Sekcija za školsku psihologiju - obavijesti o nadolazećim događanjima

Poštovane kolegice i kolege školski psiholozi,

šaljem vam tri obavijesti o nadolazećim događanjima:

1. AZOO suorganizator je 24. godišnje konferencije hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem koja će se održati od 9. do 12. studenoga 2016. u Rijeci i Opatiji. U privitku je preporuka Agencije, a Konferencija se nalazi i u katalogu AZOO.

2. Kolegica Ana Boban Lipić je početkom lipnja bila u Potsdamu na Prekograničnom seminaru u organizaciji Agencije za mobilnost. Tema je bila profesionalno savjetovanje migranata i pripadnika manjinskih skupina.
Na poveznici http://euroguidance- cross-border-seminar-2016.de/ nalaze se sve prezentacije sa seminara. Osobito su zgodne prezentacije predstavnica naše zemlje Asje Korbar i Mirjane Mikić Meaning of ethnic identity in our biography i njemačkih kolega Competence Cards – A toolbox for competence-oriented learning and career guidance for migrants. Radionica kolegica je primjenjiva i za satove razredne zajednice na temu različitosti, tolerancije i uključivosti. Kompetencijske karte vrlo su zgodan alat općenito za profesionalnu orijentaciju učenika. Ideje i elementi iz drugih prezentacija također su promjenjivi u različite svrhe.
Za dodatna pitanja možete sae javiti kolegici na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

3. AZOO organizira stručni skup „Izazovi u radu s djecom i mladima“ koji će se održati od 12. do 14. 9.2016. u Varaždinskim toplicama. Prijavljivanje je otvoreno još do sutra.

Lijep pozdrav,
Anja Rajčević, tajnica Sekcije za školsku psihologiju HPD-a
natrag na vrh ▲
Pet, 23. 02. 2024 01:11