Živjeti starost: izazov za pojedinca, obitelj i društvo - konferencija u Zagrebu

Poštovani/a,

izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Konferenciju "Živjeti starost – izazov za pojedinca, obitelj i društvo" s međunarodnim sudjelovanjem koja će se održati u Zagrebu, od 1. do 3. listopada 2019., u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te u suradnji sa Zakladom "Zajednički put".

Riječ je o jedinstvenoj konferenciji u Republici Hrvatskoj posvećenoj životu u starijoj životnoj dobi iz perspektive različitih stručnjaka s fokusom na planiranju vlastitog starenja i društvenog planiranja starenja.

Promocija interdisciplinarnog pristupa starenju jedan je od osnovnih ciljeva ove Konferencije. Stoga je Konferencija namijenjena stručnjacima iz područja socijalne skrbi i demografije, zdravstva i farmacije, psihologije, sociologije, ekonomije i poduzetništva, prava, mirovinskog osiguranja, arhitekture te svima zainteresiranima za ovu temu.

Predstavljanje inovacija, razmjena iskustava i znanja među stručnjacima, kao i zaključci Konferencije bit će poticaj za daljnji razvoj i unapređenje modela skrbi za starije osobe.

Odabrali smo najaktualnije stručne teme te vrhunske inozemne i domaće predavače, a ovim putem Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem na Konferenciji otvorite put kreiranju društva u kojem će se kvalitetno živjeti (u) starost(i).

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!

Predsjednica Organizacijskog odbora:
Romana Galić, univ. spec. act. soc.

Opšrinije na Konferencijskoj mrežnoj stranici:
Konferencija: Živjeti starost
natrag na vrh ▲
Sri, 12. 05. 2021 21:47