Punjač za seniore - uključite se u akciju!

Od ponedjeljka 25.9. – 25.10. provodimo kampanju naziva “Punjač za seniore”. Riječ je zapravo o nastavku našeg programa SUPERSENIORI koji smo započeli sa partnerima iz osječke Zaklade Slagalice u 2016. financijski podržali 8 projekata udruga, za aktivnosti koje poboljšavaju uključivanje starijih osoba u društvo te im nedvojbeno podižu kvalitetu života.
Pogledajte kratki video o rezultatima projekata podržanih 2016. Godine; https://youtu.be/fegvmZeG3y8 
Ova nam je kampanja izuzetno bitna kao iI nastavak cjelokupnog programa SUPERSENIORI kojim želimo dugoročno osiguravati podršku postojećim aktivnostima udruga i omogućiti razvoj novih usluga I aktivnosti u korist naših starijih sugrađana.
U razvoju I realizaciji kampanje pomogao nam je velik broj profesionalaca koji su uložili svoj trud, talent i vrijeme i koji su prije svega prepoznali važnost u provedbi programa SUPERSENIORI.

Puno puno bi nam značila vaša podrška i uključivanje na nekoliko načina:

Doniranjem u korist fonda SUPERSENIORI:
• Putem platforme doniraj.org: https://www.doniraj.org/punjac-za-seniore-7/

(svaka ali baš svaka donacija nam je bitna i pomaže ostvariti cilj, bila to cijena kave, materijala za slikanje ili tanka goriva koji volonter potroši za aktivnosti pomoći u kući)
• Uplatom na račun Fonda Superseniori: IBAN: HR4523600001501789838

Širenjem informacije o kampanji, videospota i stranice za doniranje vašem krugu poznanika.

Dolaskom na jedno od događanja na kojima promoviramo kampanju i prikupljamo donacije za fond SUPERSENIORI.
Prvo takvo događanje je ove nedjelje 1. listopada na Malom placu (Britanski trg) gdje ćemo zajedno sa našim seniorima sudjelovati u Sajmu antikviteta te mijenjati “stare stvari” u zamjenu za donacije.

Informacije o kampanji;

KOLIKO NAM TREBA?
Cilj nam je prikupiti 60.000 kn, što će omogućiti financiranje najmanje 3 projekta. Udruga s 20.000 kn može seniorima omogućiti najmanje 6 mjeseci tjednih radionica, edukacija, savjetovanja i slično. To je najmanje 120 divnih ljudi kojima ćete uljepšati tjedan.
ŠTO JE PUNJAČ ZA SENIORE?
„Punjač za seniore“ kampanja je kojom želimo prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Udruge koje ćemo podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja. Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.
TKO SU SUPERSENIORI?
SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini. Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt. SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe, promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini.
Pogledajte kratki video o rezultatima projekata podržanih 2016. Godine. - https://youtu.be/fegvmZeG3y8

Link na videospot kampanje: https://youtu.be/qQcg2wknhX4

Link na Facebook događanje 1. Listopada: Mali plac
Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr
Kontaktirati I pratiti nas možete i putem Facebook profila Superseniori

Srdačan pozdrav i veliko hvala ,
Tim Zaklade Zajednički put
natrag na vrh ▲
Pon, 18. 10. 2021 10:36