Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju - najava "online" predavanje 21.5.20.

Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju najavljuje - PREDAVANJE 21. 5.2020.

Prijave na linku: https://forms.gle/BvLovciShNkUcacC8.

Sadržaj
Mnogi najnoviji članci iz HR prakse govore o smrti procesa upravljanja radnim učinkom. Dapače, velik broj istraživanja je pokazao da menadžeri često ne vide smisao tog alata, doživljavaju ga nepotrebnim naporom, bez konkretnih rezultata. Istovremeno, podaci i dalje pokazuju da u mnogim organizacijama nedostaje aktivnog rada s timovima i zaposlenicima, koji su često prepušteni sami u sebi, bez adekvatnog vođenja, podrške i usmjeravanja. A upravo su to karakteristike koje nove generacije ističu nužnima kako bi se osjećali motivirano na svom radnom mjestu.
U Hrvatskoj većina velikih poduzeća ima razvijen neki oblik upravljanja radnim učinkom i razvojem zaposlenika. No, mnoge kompanije tek sad otkrivaju potrebu za takvim procesom, kako bi potaknuli menadžere da svoju pažnju aktivno usmjere na ljude. Osim toga, praksa je pokazala da se (kao i svaka druga vještina) komunikacijske i menadžerske vještine najbrže razvijaju kroz konkretno iskustvo. Zato HR procesi, poput upravljanja radnim učinkom, nisu samo u službi razvoja zaposlenika, već i njihovih voditelja.
Tvrtka Ramiro je u zadnjih 15 godina provela niz projekata implementacije sustava upravljanja učinkom i razvoja karijere u kompanijama različitih djelatnosti i veličina. Pritom je naš fokus, uz osmišljavanje kvalitetnog procesa, uvijek bio na sustavnom uvođenju te promjene u rad organizacije te pripremu ljudi, kako bi ona zaživjela u praksi i donijela rezultate. U ovom predavanju ćete saznati što smo naučili iz našeg bogatog iskustva. Vidimo se!
natrag na vrh ▲
Pet, 24. 05. 2024 03:41