Društvo psihologa u Splitu - Predavanje na dar: „I ŠTO SAD? Kako biti roditelj sportaša: jučer, danas, sutra?“

Predavanje za roditelje sportaša održat će licencirane sportske psihologinje Nataša Stefanovski i Vedrana Radić Brajnov.
Jučer: Jeste li bili podrška svom djetetu? Jeste li ga učili kako se nositi s pobjedama i porazima? Jeste li bili roditelj ili trener?
Danas: Kako biti podrška u vrijeme pandemije? Kako trenirati bez treninga, a kako trenirati bez natjecanja?
Sutra: Pogled u budućnost, novi ciljevi, nove perspektive ...
Predavanje će biti on line. Broj sudionika je ograničen.
Za sudjelovanje je potrebno poslati prijavu putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Prijavom na mail dobit ćete poveznicu putem koje ćete se moći priključiti predavanju.
O predavačicama:
Nataša i Vedrana su sportske psihologinje, stručnjakinje za psihološku pripremu sportaša. Žive i rade u Splitu. Članice su Stručnog razreda za psihologiju sporta pri Hrvatskoj psihološkoj komori. Sportskom psihologijom se bave od 2004. g. na području Splitsko-dalmatinske županije. Na psihološkoj pripremi sportaša rade sa sportašima različitih sportova. Osim rada sa sportašima provode edukacije i radionice s trenerima. Održavaju javna stručna predavanja za sportaše, trenere i roditelje sportaša. Provode istraživanja i objavljuju stručne radove iz područja psihologije sporta. Putem medija promoviraju psihologiju sporta i važnost psihološke pripreme sportaša. Rad sa sportašima i trenerima predstavlja im zadovoljstvo i osobni užitak.
Kontakt:
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  
091/5839662
098/1711002
natrag na vrh ▲
Uto, 16. 04. 2024 15:21