Izložba plakata i letaka studenata psihologije

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam radove studenata 3. godine preddiplomskog studija psihologije Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu koji prikazuju kako oni promišljaju o uspješnom i kvalitetnom roditeljstvu i razvoju predškolske djece. Ovi su radovi izrađeni pod mentorstvom dr.sc. Gordane Kuterovac Jagodić, izv. prof. i Inje Erceg Jugović, znan. nov. u okviru kolegija Uvod u predškolsku i školsku psihologiju na kojem stječu osnovna znanja o poslovima i zadacima predškolskih i školskih psihologa. Kako je jedan od poslova psihologa informiranje i komunikacija s roditeljima njihov zadatak bio je izraditi letak za roditelje ili plakat za kutić za roditelje u vrtiću.
U predstavljenim su se radovima studenti pozabavili nizom tema koje mogu zanimati i biti korisne roditeljima djece predškolske dobi. Nadamo se da će roditelji u njima pronaći mnoge korisne savjete i odgovore koji im mogu pomoći i olakšati snalaženje u lijepoj, ali često vrlo zahtjevnoj roditeljskoj ulozi.

Ova je izložba nastala na inicijativu i prijedlog pročelnice Sekcije za predškolsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva koju smo pozvali na izlaganje radova na Fakultetu, Kamee Jaman Čuveljak, prof. savjetnik. Zahvaljujemo njoj kao i gospođi Tei Grašić-Kvesić iz Gradske Knjižnice «Tina Ujevića» koji su se odazvali ovoj inicijativi i ugostili ovu malu izložbu.

natrag na vrh ▲
Sri, 12. 05. 2021 22:27