Sekcija za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju – odabrane nove članice čelništva

Uz Tihanu Božo, Tanju Prekodravac, Dijanu Zver i Mitju Ružojčića čelništvo Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju postalo je brojnije za tri nove članice.
Motiviranom i proaktivnom timu pridružile su se Doris Benčić, Sara Petrinjak i Nikoleta Zubić.
Doris Benčić diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Od završetka fakulteta radi na različitim pozicijama u području ljudskih potencijala gdje se bavi selekcijom, zapošljavanjem, radnim učinkom, organizacijskim razvojem i angažmanom zaposlenika. Trenutno je zaposlena u Odjelu ljudskih potencijala u IT kompaniji na poziciji Senior HR Advisor. Dodatno se usavršava u području organizacijske psihologije, Mindfulnessa te završava NLP Master edukaciju.
Sara Petrinjak diplomirala je psihologiju na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Svoja prva radna iskustva stekla je na radnome mjestu asistentice u odnosima s javnošću a trenutno je zaposlena u tvrtki Syntio na poziciji People Operations Lead. Osim razvoja znanja i vještina iz područja organizacijske psihologije dodatno pohađa psihoterapijsku edukaciju iz područja transakcijske analize. Uz stvaranje poticajnog i privlačnog radnog okruženja za zaposlenike profesionalni cilj joj je zagovarati važnost mentalnog zdravlja na radnom mjestu te pomagati pojedincima u snalaženju sa svakodnevnim izazovima.
Nikoleta Zubić diplomirana je ekonomistica i magistra psihologije, zaposlena na radnom mjestu voditeljice Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci gdje je odgovorna za organizaciju i provođenje savjetodavnih, edukativnih, informativnih i istraživačkih aktivnosti namijenjenih studentima i alumnima riječkog Sveučilišta. Trenutno je doktorandica na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i polaznica drugog stupnja edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija. Područje istraživačkog interesa joj je psihologija poduzetništva te upravljanje karijerom.
natrag na vrh ▲
Čet, 28. 09. 2023 17:13