Sekcija za kliničku psihologiju - poziv na sastanak s predavanjem 5.3.2015.

Poziv na zajednički sastanak Sekcije za kliničku psihologiju i Sekcije za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda sa stručnim predavanjem

Poštovane kolegice i kolege,

pozivamo Vas na sastanak Sekcija za kliničku i zdravstvenu psihologiju, koji će se održati u
četvrtak, 05. ožujka, 2015. godine u 14:00 sati,
u Velikoj dvorani Klinike za psihijatriju Vrapče

Za sastanak je predviđen slijedeći

DNEVNI RED

1. Stručno predavanje „Psihoterapija kroz pokret i ples", a koje će održati kolegice:

mr. spec. Jasna Špoljarić, klin. psih. (SOS Dječje selo Lekenik): „Psihoterapija kroz pokret i ples u radu s djecom i odraslima"

Maja Bošnjak Goleš, dipl.psiholog, voditelljica Integrativne dječje play terapije i dječje psihodrame, Slavica Dević, dipl.psiholog, voditeljica Integrativne dječje play terapije i dječje psihodrame: „Primjena modaliteta Integrativne dječje psihoterapije: Play terapija po metodi igra "Svijet" i Dječja psihodrama" iz Centra za psihosocijalnu dobrobit djece.
2. Izvještaj o radu sekcija u 8. tjednu psihologije
3. Planiranje tema stručnih predavanja koja će se održati na redovitim sastancima Sekcija za kliničku psihologiju i Sekcije za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda tijekom 2015.
4. Priprema za 23. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa u Šibeniku (04.-07.11.2015.)
5. Poziv članstvu da podmiri članarinu HPD- u te informiranje članstva o pogodnostima koje pruža članarina.
6. Obnova registra članica i članova Sekcije za kliničku psihologiju i obnova registra članova i članica Sekcije za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda
7. Kratka rasprava o aktualnim pitanjima i problemima unutar sekcija i struke koje valja artikulirati prema UO HPD i/ili UO HPK.
8. Razno

Nazočnost predavanju će se bodovati psiholozima i psihologinjama- članovima i članicama HPD-a za stručno usavršavanje, a prema propisima Hrvatske psihološke komore.
Poziv možete proslijediti i ostalim zainteresiranim članovima i članicama HPD-a koji su uredno podmirili svoje članske obaveze prema Hrvatskom psihološkom društvu.

Pročelnica Sekcije za kliničku psihologiju i dopročelnica Sekcije za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda:

mr. spec.Iva Žegura, klin. psih.
natrag na vrh ▲
Ned, 28. 02. 2021 13:06