Logo
Ispiši ovu stranicu

Sandra Čanić - predavanje o komunikaciji i izražavanju emocije u obitelji - 17.11.20. u 18.00 sati

Sandra Čanić - predavanje o komunikaciji i izražavanju emocije u obitelji - 17.11.20. u 18.00 sati
Pozivamo vas na sudjelovanje u on – line predavanju "Komunikacija i izražavanje emocija u obitelji" koje će se održati utorak, 17. studenoga 2020. u 18:00 sati putem Zoom aplikacije.
Predavanje će održati psihologinja i geštalt psihoterapeutkinja Sandra Čanić.
Izražavanje emocija komunikacijski je kanal koji igra važnu ulogu u reguliranju i modeliranju ponašanja djece i mladih. Način na koji roditelji izražavaju svoje emocije i način na koji se nose izražavanjem djetetovih emocija, nedvojbeno utječe na razvoj emocionalnih i socijalnih kompetencija djeteta, te posredno, na kvalitetu vršnjačkih odnosa i vjerojatnost pojave problema u ponašanju. Iako smo skloni dijeliti emocije na pozitivne i negativne, izražavanje različitih iskrenih emocija na adekvatan način, djeci i adolescentima nezamjenjiva je prilika za učenje, a roditeljima prilika za održavanje zdravih odnosa s djecom, utemeljenih na otvorenoj komunikaciji.
Predavanje je namijenjeno u prvom redu roditeljima, ali i osobama koje rade s djecom te svima ostalima koje ova tema zanima.
Za sudjelovanje na predavanju nije potrebna prethodna najava. Predavanju možete pristupiti klikom na link: https://zoom.us/j/99946013948
Predavanje organizira Liga za prevenciju ovisnosti u sklopu svog sveobuhvatnog programa prevencije rizičnih ponašanja, kroz projekt EMA - edukacija mladih edukatora kojeg financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR