Logo
Ispiši ovu stranicu

Projekt Društva za psihološku pomoć nominiran je za SozialMarie nagradu za društvene inovacije – pomozite osvojiti nagradu publike!

Projekt Društva za psihološku pomoć nominiran je za SozialMarie nagradu za društvene inovacije – pomozite osvojiti nagradu publike!
SozialMarie – Prize for Social Innovation najstarija je europska nagrada za društvene inovacije, a ove je godine nominiran i projekt koji Društvo za psihološku pomoć provodi u partnerstvu s bečkom neprofitnom organizacijom Act Now (https://www.act-n-o-w.com/).     
Projekt „Trauma Surviving and Hope“ usmjeren je prema mladima kojima je otežan pristup psihosocijalnoj podršci kao što su npr. mladi u migraciji. U tu se svrhu razvija serija psihoedukativnih stripova o posttraumatskom stresu koje tinejdžeri mogu samostalno koristiti, dostupni za preuzimanje putem linka https://www.act-n-o-w.com/trauma-support/booklets/.  Društvo za psihološku sudjeluje u razvoju stripova i pilotira ih u Hrvatskoj. Među gotovo 300 prijavljenih projekata iz Austrije, Hrvatske, Mađarske, Češke i Slovačke odabrani smo u uži krug od 34 projekta među kojima će odabrati i nagraditi 15 najboljih koji se posebno ističu na području društvenih inovacija.
Uz nagradu žirija, od 23. travnja do 29. travnja (23:55) otvoreno je glasanje za nagradu publike. Kako bi stripovi došli do onih kojima mogu biti korisni, izuzetno je važna njihova vidljivost, a vaši glasovi doprinjet će upravo tome. Proglašenje pobjednika bit će 30. travnja.
Molimo Vas da odvojite trenutak vremena te putem linka za glasanje https://www.sozialmarie.org/en/projects/8178date  
  svoj glas za projekt „Trauma Surviving and Hope“!
Ako želite dodatno podržati ovaj projekt, pozivamo Vas da link za glasanje podijelite dalje ili ga objavite na društvenim mrežama.
Unaprijed hvala na podršci i angažmanu,
Srdačni pozdravi,
Društvo za psihološku pomoć
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR