Logo
Ispiši ovu stranicu

25. Dani Ramira i Zorana Bujasa - pozdravna riječ predsjednice PO-a dr. Nataše Jokić Begić

25. Dani Ramira i Zorana Bujasa - pozdravna riječ predsjednice PO-a dr. Nataše Jokić Begić
U ovim izazovnim vremenima koja su nenadano došla i još uvijek im se ne vidi kraj, odlučili smo ne predati se nego organizirati Dane Ramira i Zorana Bujasa. Promijenili smo termin održavanja, kao i način, i učinit ćemo sve što treba kako bismo se okupili i razmijenili istraživačka, ali i stručna i ona sasvim ljudska iskustva. Stoga nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da će se jubilarni 25. Dani Ramira i Zorana Bujasa održati u hibridnom obliku (uživo i online) od 30. 9. do 2. 10. 2021. godine u virtualnim i stvarnim prostorima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Dani Ramira i Zorana Bujasa međunarodni su psihologijski znanstveni skup koji se održava svake dvije godine, s ciljem razmjene znanja i rezultata temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije. Ovaj se skup ističe po kvaliteti empirijskih i teorijskih radova i već je pola stoljeća tradicionalno mjesto okupljanja psihologa i stručnjaka srodnih struka iz Hrvatske i inozemstva. Stoga vas pozivamo da zajednički sudjelujemo u novom iskustvu kombiniranog oblika ovog znanstvenog skupa.

Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora
Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić

Opširnije:
http://psihologija.ffzg.unizg.hr/drzb2021 
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR