Sekcija za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda - poziv na predavanje 12.12.2016.

Poštovana/i,
sa zadovoljstvom Vas pozivamo ispred Ženske sobe – Centra za seksualna prava i TransAid-a na sudjelovanje na stručnom sastanku „Iskustva direktnog rada s transrodnim i rodno varijantnim osobama i problemi s kojima se susreću“, koji će se održati 12. prosinca 2016. u trajanju od 16:00 do 18:00 sati u prostorijama Ženske sobe (Zagreb, Maksimirska cesta 51a/II).
Stručni sastanak namijenjen je prije svega stručnjakinjama i stručnjacima s područja zaštite mentalnog zdravlja. Cilj sastanka je upoznavanje i razmjena iskustava o problemima s kojima se transrodne i rodno varijantne osobe susreću u svakodnevnom životu s naglaskom na područje zaštite mentalnog zdravlja, u opuštenoj radnoj atmosferi.
Sastanak će uključivati kratko izlaganje psihologinje Matee Popov iz Trans Aid-a, organizacije koja se bavi osnaživanjem i direktnim radom s transrodnim i rodno varijantnim osobama, koja će ujedno i facilitirati sastanak. Na sastanku će sudjelovati i član TransAid-a Noa Pintarić, koji će govoriti o svojim osobnim iskustvima.
Na sastanak su pozvane predstavnice/i Sekcije za psihologiju seksualnosti i psihologiju roda i Sekcije za kliničku psihologiju pri Hrvatskom psihološkom društvu, predstavnice/i Hrvatskog društva za seksualnu terapiju i ostale zainteresirane stručne osobe s područja zaštite mentalnog zdravlja.
Sastanak je sastavni dio projekta „Zaštita mentalnog zdravlja transrodnih i transseksualnih osoba“ koji financijski podržava Grad Zagreb.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 06. prosinca 2016. na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Srdačan pozdrav,

dr.sc. Maja Mamula, koordinatorica Ženske sobe
natrag na vrh ▲
Pon, 17. 06. 2024 01:57