Sekcija za penološku psihologiju - sastanak sekcije 4.12.2020.

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo vas na sastanak Sekcije za penološku psihologiju koji će se održati u petak, 04. prosinca 2020. godine u 12.30 sati u gradu Zagrebu, dvorana Kaptol, adresa Kaptol 27, sa sljedećim:

DNEVNIM REDOM

1. Uvodna riječ novoizabrane pročelnice Sekcije Helene Rašić Radauš;
2. Predavanje: Dipl. psihologinja i psihoterapeutkinja Dubravka Vujnović Radaković, Dom za djecu i odrasle – žrtve obiteljskog nasilja „Duga-Zagreb“: "Penalizacija elektroničkog nasilja: obiteljski diskurs u kontekstu nasilja putem informacijskokomunikacijskih tehnologija“
3. Razno.

Kao i do sada, predavanju mogu prisustvovati suradnici drugih struka pa molimo da ih o tome obavijestite. Molimo da svoj dolazak potvrdite e-mailom na adresu Sekcije (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) do 01. prosinca 2020. godine. Zbog epidemioloških mjera sastanku sekcije će moći prisustvovati ograničeni broj sudionika. Svi ostali zainteresirani sastanak će moći pratiti putem Interneta, a upute o načinu praćenja prijenosa predavanja biti će dostavljene po prijavi.
Sudjelovanje na sastanku bodovat će se članovima Hrvatskog psihološkog društva prema Pravilniku o stručnom usavršavanju HPK.
PROČELNICA
HELENA RAŠIĆ RADAUŠ, mag.psych
natrag na vrh ▲
Ned, 24. 09. 2023 05:21