Sekcija za penološku psihologiju - najava okruglog stola 22.5.2015.

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo Vas na okrugli stol „Uloga obitelji u resocijalizaciji zatvorenika i osuđenika" koji organiziraju Sekcija za penološku psihologiju i Sekcija za psihologiju obitelji, braka i partnerstva Hrvatskog psihološkog društva i Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa. Okrugli stol će se održati

22. svibnja 2015. godine u 12 sati,

u Ministarstvu pravosuđa, Vukovarska 49, Zagreb.

Na okruglom stolu aktivno će sudjelovati predstavnici Uprave za zatvorski sustav, Ministarstva pravosuđa: Renata Šoher i Bernardica Franjić Nađ; Željka Knotek Maloić i Marina Mirčeta Mikulić, Uprava za kazneno pravo i probaciju Ministarstva pravosuđa; Ksenija Bauer, Ured pučkog pravobranitelja; Dubravka Svilar Blažinić, Centar za socijalnu skrb Zagreb.
Cilj je okruglog stola osvijestiti važnost obitelji u resocijalizaciji zatvorenika i osuđenika te razmotriti načine na koji sustav može pružiti podršku kako osobi koja izdržava kaznu tako i cijeloj njegovoj obitelji. Ovaj okrugli stol prilika je za unapređenje suradnje među stručnjacima koji kroz različita profesionalna područja brinu o potrebama zatvorenika, osuđenika i njihovih obitelji i primjeren način obilježavanja predstojećeg Međunarodnog dana obitelji.

Pozivamo vas da svojim sudjelovanjem doprinesete raspravi i zaključcima koji će biti doneseni; okruglom stolu mogu prisustvovati suradnici svih struka, pa molimo da ih o tome obavijestite.
Molimo da svoj dolazak potvrdite mailom na adresu Sekcije (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) do 21. svibnja 2015. godine
Sudjelovanje na okruglom stolu bodovat će se članovima Hrvatskog psihološkog društva prema Pravilniku o stručnom usavršavanju HPK.
PROČELNICE SEKCIJA: ĐULIJANA BADURINA-SERTIĆ prof.dr.sc. ANDREJA BRAJŠA-ŽGANEC
natrag na vrh ▲
Uto, 16. 08. 2022 21:29