Hrvatsko psihološko društvo i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru - ugovor o suradnji

Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru, Društvo psihologa Zadar i Hrvatsko psihološko društvo predstavili su 25. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa „Psihologija u zaštiti i promociji ljudskih prava i društvene pravednosti“ koja će se održati od 8. do 11. studenog 2017. u Zadru. Događaj je organiziran povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, u suradnji s Društvom psihologa Zadar i Koordinacijom za ljudska prava Zadarske županije.
O temi jubilarne, 25. GKHP govorili su izv. prof. dr. sc. Vera Ćubela Adorić, predsjednica Programskog odbora, i mr. sc. Josip Lopižić, predsjednik Hrvatskog psihološkog društva. U ime Organizacijskog odbora, nazočne je pozdravio, predsjednik DP Zadar i predsjednik Organizacijskog odbora 25. GKHP,  dr. Dario Vučenović.
Na svečanosti predstavljanja mr. sc. Josip Lopižić, predsjednik Hrvatskog psihološkog društva, i izv. prof. dr. sc. Zvjezdan Penezić, pročelnik Odjela za psihologiju, potpisali su ugovor o partnerstvu Hrvatskog psihološkog društva i Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. Ovaj dokument utvrđuje zajednički interes Hrvatskog psihološkog društva i Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru u vezi s različitim aktivnostima vezanima za promicanje psihološke djelatnosti u Republici Hrvatskoj te na međunardnom planu, te se nadalje, precizira zajednička suradnja na planu organizacije znanstvenih i stručnih skupova, nacionalnog Tjedna psihologije, razmjeni i dijeljenju informacija, razmjeni stručne literature, časopisa, udžbenika i sl. Potpisivanju ovog ugovora nazočila je i sudjelovala rektorica Sveučilišta u Zadru prof.dr. Dijana Vican..
natrag na vrh ▲
Pon, 11. 12. 2023 14:27