Psihošpancir u Varaždinu - 9. Tjednu psihologije

Društvo psihologa Varaždin u 9. Tjednu psihologije organizira Psihošpancir, dvodnevni stručni skup/ manifestaciju koji će se održati 19.i 20. veljače 2016. godine u Varaždinu koji je otvoren za javnost. U programu sudjeluje 75 predavača, psihologa, psihijatara, medicinskih sestara i drugih stručnjaka, a suorganizator Psihošpancira je Sveučilište Sjever Varaždin.
Zadovoljni smo i interesom koji su za skup iskazali brojni poznati psiholozi i psihijatri, iz cijele Hrvatske (Dubrovnik, Zadar, Rijeka, Požega, Virovitica, Karlovac, Zagreb) kao i druga sveučilišta (Filozofski fakultet Zagreb, Hrvatski studiji, Hrvatsko katoličko sveučilište, Zdravstveno veleučilište, Međimursko veleučilište) i brojne zdravstvene ustanove: klinički bolnički centri, kliničke bolnice, specijalne bolnice, opće i županijske bolnice čiji su predstojnici klinika, voditelji odjela također sudionici Psihošpancira.
Skup je otvoren za javnost. Posebnu pozornost posvetili smo učenicima srednjih škola kojima će se pročelnici pojedinih studija (Odsjek za psihologiju FF Zagreb, Katolički studij, Hrvatski studiji) predstaviti studije psihologije u čemu će im pomoći i vježbenici psihologije iz svoje post-studentske perspektive. Uz ovu brojne druge teme namijenjene su mladima (Psihologija i matematika, Kockanja i mladi, Privrženost obitelj i privrženost – kakva je njihova uloga u ljubavnim odnosima u odrasloj dobi?, Adolescencija/adolescentna kriza, Pogled na radno mjesto 2020. godine, Poliklinika Zagreb Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba: Što smo naučili?itd.).
U programi sudjeluju i psiholozi koji rade u udrugma i li su angažirani u projekatima koje pružaju usluge različitim korisnicima (MURID, Ježeva kućica, Zipka,itd.).
Društvo psihologa Varaždin obilježava i svoju 30-tu godišnjicu rada, te će po završetku psihošpancira biti organiziran domjenak povodom te, za sve članove Društva, važne obljetnice.
Program Psihošpancira kao i sve ostale informacije dostupne su na stranici dpv.hr
Medijski pokrovitelji Psihošpancira su Radio 1 Čakovec, Radio Sjeverozapad Varaždin i Radio Drava Koprivnica, a tijekom cijelog tjedna promovirat ćemo i Tjedan psihologije i Psihošpancir nastupima na televiziji (VTV u četvrtak u 10 i 30), portalima i pisanim medijima.

Pozivamo Vas da se došpancirate u Varaždin i uživate u Psihošpanciru tom jedinstvenom festivalu psihologije!

Program Psihošpancira donosimo u privitku:

natrag na vrh ▲
Čet, 22. 10. 2020 00:44