Logo
Ispiši ovu stranicu

Psihošpancir 2017- poziv s informacijama o smještaju

Psihošpancir 2017- poziv s informacijama o smještaju
Drage kolegice i kolege, vježbenici i studenti,

Pozivamo Vas da dođete na Psihošpancir koji će se na u petak 17. veljače i u subotu 18.veljače 2017. godine održati na Sveučilištu Sjever u Varaždinu i 20.veljače na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu.
Iako program Psihošpancira nije u cijelosti gotov prema pristiglim prijavama možemo najaviti oko sto zanimljivih predavanja, interaktivnih predavanja i radionica. Podsjećamo da je Psihošpancir manifestacija (konferencija) koja je otvorena za široku stručnu i ostalu javnost. Predavanja i interaktivna predavanja, radionice i okrugli stolovi namijenjeni su širokoj stručnoj javnosti : liječnicima, psiholozima, medicinskim sestrama/tehničarima, pedagozima, socijalnim radnicima, defektolozima, logopedima, profesorima, učiteljima i odgojiteljicama, vježbenicima psihologije, studentima, srednjoškolcima i svim građanima koje zanimaju psihološke teme.
Zahvaljujemo svima na temama koje će sve ovogodišnje šetače Psihošpancirom obogatiti i u osobnom i u profesionalnom smislu.
Želimo Vas obavijestiti da smještaj u Varaždinu po povoljnim cijenama u vrijeme održavanja Psihošpancira možete rezervirati preko agencije Certitour http://certitour.com/psihospancir-2017/  ili na stranici www.certitour.com  (odmah na izbornoj traci možete naći Psihošpancir).
Program Psihošpancira bit će objavljen na stranicama www.dpv.hr
 
Dobrodošli na Psihošpancir, dobrodošli u Varaždin i Čakovec!

Andreja Bogdan, predsjednica OO Psihošpancira
predsjednica Društva psihologa Varaždin
Stavovi izneseni u člancima, tekstovima i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav portala PSIHOLOGIJA.HR