Društvo psihologa Varaždin - održana Izborna skupština

Društvo psihologa Varaždin 28. veljače 2017. godine održalo je Izbornu skupštinu u svojim prostorima u Graberju 33, Varaždin.
Za predsjednicu Društva izabrana je Andreja Bogdan, za dopredsjednicu izabrana je Stana Vereš, a za treću članicu Upravnog odbora Andreja Brajša Žganec.
Predsjednica Nadzornog odbora je Jasna Hofer, a članovi Igor Kovač i Jasenka Breški.
Članice Časnog suda su Željka Čolović Rodik, Violeta Vidaček Hajnš i Martina Cikač.
Društvo psihologa Varaždin organiziralo je od 17.do 20.veljače drugi Psihošpancir na kojem je sudjelovalo 140 predavača koji su u tri dana izveli više od 100 sati predavanja, interaktivnih predavanja i radionica za stručnu i svu ostalu zainteresiranu javnost. Skup je posjetilo oko 1000 slušatelja, a bio je dobro medijski praćen. Okrugli stol za novinare Mediji i empatija na kojem su sudjelovali novinari Sanja Mikleušević Pavić, Aleksandra Ličanin, Ivica Kruhoberec i kulturni antroplog Sandi Blagonić, simpozij Psihologija za poduzetnike i Psihologija sporta na kojem je gost bio Slavko Goluža, bivši rukometni reprezentativac i izbornik, samo su neke nove tematske cjeline koje su obogatile ovogodišnji program Psihošpancira.
Kroz stalnu rubriku Psihošpancir u Varaždinskim vijestima članovi DPV-a bili su prisutni u lokalnom tjedniku svojim temama . Prošle godine objavili su 20-tak stručnih članaka, a ove godine proširit će i objavljivanjem članaka na portalu businessin.hr. Ove godine počinju i sa Savjetovalištem za studente Psiheraj i programom radionica Pun kufer.
Društvo psihologa Varaždin okuplja psihologe Međimurske, Varaždinske i Koprivničko- križevačke županije i ima oko 60 članova.
Novom rukovodstvu želimo puno uspjeha u daljnjem radu!
natrag na vrh ▲
Pon, 18. 10. 2021 09:22