DP Sisačko-moslavačke županije - Obilježavanje 10 godina Savjetovališta i Svjetskog dana zdravlja u Petrinji

Obilježavanje 10 godina Savjetovališta i Svjetskog dana zdravlja u Petrinji

U utorak 9. travnja će se u Maloj dvorani POU Hrvatskog doma u Petrinji održati stručni skup "Mentalno zdravlje djece i mladih - izazovi i mogućnosti" a povodom obilježavanja deset godina rada i postojanja Savjetovališta za djecu, adolescente i obitelj kao i Svjetskog dana zdravlja.
Sudjelovati će vodeći stručnjaci: prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba; prof.dr.sc. Marina Ajduković, Studijski centar socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu; doc.dr.sc. Vlatka Boričević Maršanić, dr.med., Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež Zagreb i Marko Tomičević, dr.med. subspec. dječje i adolescente psihijatrije, voditelj Poliklinike za dječju i adolescentnu Psihijatriju, NPB dr. Ivan Barbot Popovača.
Skup će početi u 13:00 i odvijat će se prema programu u prilogu, a bit će bez kotizacije i prijavljen za bodovanje. Pozivamo kolege i ostale stručnjake da svoj dolazak najave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Program skupa pogledajte u privitku:

natrag na vrh ▲
Uto, 16. 08. 2022 21:08